Од Симовића ХВАЛА за СЗС
30 06 2009
Снежана са новом веш машином
У четвртак 25. јуна завршена је акција помоћи породици Симовић из села Осоје код Новог Пазара. Представник наше организације Милош Тиосављевић заједно са мајком Снежаном, њеним супругом Новаком и ћерком Јованом састао се код банке Интеза где су подигнута средства, потписане потврде, након чега су посетили продавнице беле технике и хране (ФОТО ГАЛЕРИЈА). Од ствари које су Симовићи изразили жељу  да имају купљени су: нова веш машина, намирнице и слаткиши, средства за хигијену, пегла и један музички плејер.
Приликом куповине а и након тога Симовићи једноставно нису могли да сакрију своје одушевљење, а то се посебно могло приметити на Јовани која била пресрећна. Отац Новак који иначе не ради није веровао да ће се ово остварити али да му ова помоћ невероватно значи и бескрајно се захваљује Хуманитарној Организацији Срби за Србе што му је изашла у сусрет и помогла његовој породици, а пре свега се захвалио донаторима који су махом далеко од отаџбине али су срцем увек уз свој народ и сиромашне породице. Док смо куповали машину и остале ствари приметна је била срећа Симовића којој није било краја. Све у свему Симовићи се захваљују донаторима из Србије и околних земаља, Дијаспоре и наравно нашој организацији на овој једнократној помоћи.
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19274543

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png