СЗС посетили Тамбуре у Сарајеву
16 09 2009
Тамбури
Извештај: Добрина Кусмук, члан Скупштине
Породицу Тамбур смо посјетили у марту када смо им од једнократне помоћи у износу од 250 еура купили, између осталог и прасе. Нова посјета је обављена почетком септембра у оквиру нашег програма обиласка породица које смо до сада помогли. Затекла сам Витомира пред кућом. Он  је овог љета радио као молер и не жали се на посао, међутим већ пар дана не може ништа радити јер му се гелер у нози покренуо па трпи јаке болове тако да је кући а могао је још радити док је лијепог времена.

Драгана се спремала да иде у школу да подигне уџбенике које им је бесплатно обезбједила Организација « Мајке са цетверо и висе дјеце » за Огњена и Сару. Огњен је већ био на настави а Сара је нестрпљиво чекала да и она крене тог првог дана школе.

Лука се и даље крио и одбијао је да се слика док су Анастасија и Ивана радознало гледале у мој апарат па у Луку не схватајући зашто се он стиди.

Ово љето су већином провели код деде и баке на селу, а Драгана је задовољна јер су сви били здрави и весели.

Прасе које смо им купили је достигло већ 200кг а Витомир се нада додатним 50кг до новембра када планирају да спремају зимницу.

Пуно се захваљују људима који су им кад је већ нестајало свега помогли и позивају сваког кога пут нанесе у Источно Сарајево да наврате код њих.
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18892359

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png