Уручен део донације из Амстердама
27 11 2009

Младен Матијашевић са Сашом Лазаревић и донацијом из Амстердама
Представници Хуманитарне Организације Срби за Србе Предраг Маринковић и Младен Матијашевић са оцем вишечлане породице Сашом Лазаревићем и његовим сином Душаном  сачекали су нову велику донацију наших пријатеља из Амстердама која је синоћ стигла у Београд у виду школског прибора, играчки (барбике, комплети аутомобилчића..), потом козметика за бебе, сапуни, постељина, хигијенски пакети, пелене, одећа...

Отац Саша спрема пакете за Лазаревац док син Душан у колима проверава нове аутомобилчиће пристигле из далеке Холандије

Играчкама и стварима највише се обрадовао мали Душан који своје задовољство није крио, лепо је било за видети како и мали знак пажње може некоме унети много радости.

Саша са својим синчићем дошао и на лицу места су пробрали на брзину из сваке торбе по мало ствари и направили један фин пакет који ће надам се обрадовати и остале укућане. Саша са својом породицом живи у Лазаревцу. Провео је 4 ипо године у свим отаџбинским ратовима од српске Крајине до ратишта на Косову и Метохији. И поред свих почасти и заслуга којима је Саша задужио своју отаџбину, седмочлана фамилија Лазаревић (од пре неколико месеци са новом приновом ћеркицом Христином) живи од 350 евра месечно.


Торбе и колица пристигли синоћ из Амстердама

Као што то обично у животу бива да свему лепом брзо дође крај, тако је протекао и овај наш сусрет. На крају нам само остаје да пренесемо срдачне поздраве и све речи хвале нашим добротворима и великим пријатељима из Амстердама од породице Лазаревић и ХО Срби за Србе - ВЕЛИКО ХВАЛА!!!

Остатак помоћи планирамо да у току децембра расподелимо вишечланим  породицама у Рашкој области о чему ћемо известити након подељене помоћи.

ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19274562

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png