Уручена помоћ за малу Дарију
13 01 2011

Хуманитарна организација Срби за Србе у сарадњи са студенским фондом Осмех на дар и пријатељима организације из Београда и Косовске Митровице прикупила је скромну хуманитарну помоћ за малу Дарију Антовић која са својим родитељима живи у Звечану на Косову и Метохији. Двогодишња Дарија је оболела од целебралне парализе и у току је процес опоравка. Помоћ наше организације састојала се у набавци једне струњаче, пилатес лопте, коњићa за љуљање, фластерa за очи, стимулативних играчака и слаткиша у укупној вредности од 4.800 дин.


Пријатељи наше организације из Косовске Митровице уручили су пре неколико дана прикупљену помоћ, посетили Дарију и поразговарали са родитељима који су захвалили на овој помоћи свим људима добре воље. Надамо се да ће се мала Дарија ускоро потпуно опоравити уз Божију помоћ.
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19274394

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png