О струји овај месец не морају да брину
13 01 2012

Извештај: Добрина Кусмук, Република Српска /УПЛАТНИЦЕ/
Задовољство ми је овај извјештај написати о још једној завршеној акцији. Задовољство јер ова акција показује да све више људи чита наш сајт, да нас је све више који хоћемо помоћи многобројним породицама и да је наша организација вриједна повјерења наших донатора. Љубојевић Горан, предсједник синдикалне подружнице у Електро-Бијељини, нас је контактирао са приједлогом да нам његов синдикат уплати одређену своту новца на рачун, којом бисмо ми уплатили дио потрошене електричне енергије за десет породица на подручју које покрива његов колектив.

Јако брзо је легла уплата од 600 КМ на наш рачун којом смо, уз помоћ поменутог синдиката, обрадовали 10 породица, којима смо уплатили по 60 КМ. Та цифра покрива мјесец дана потрошње струје у једном просјечном дому.

Поменуте породице су:
1. Вујевић Миле и Љубица (Брањево, 9 дјеце)
2. Марић Зоран и Милена (Козлук, 8 дјеце)
3. Станишић Миленко и Љубинка (Осмаци, 5 дјеце)
4. Петковић Божидар и Цвијета (Братунац, 8 дјеце)
5. Филиповић Живко и Јелица (Братунац, 4 дјеце)
6. Тодић Миле и Снежана (Бијељина, 5 дјеце)
7. Тодоровић Милош и Љепосава (Лопаре, 11 дјеце)
8. Стевановић Слободан и Ранка (Лопаре, 4 дјеце)
9. Митровић Милосавка самохрана мајка (Лопаре, 4 дјеце)
10. Стојишић Слободан (Лопаре, 6 дјеце)


Стојишићи – једна од десет породица којима је синдикална подружница Електро-Бијељине помогла

Пошто су у питању породице са пуно дјеце мислим да ће поменути у овом мјесецу празника моћи дјеци макар неке жеље испунити с обзиром да о струји не морају бринути. У сваком случају се надам да смо ових 64 дјеце бар мало обрадовали.

Захваљујемо се још једном у своје и у име ових породица Горану и његовом предузећу. Они су доказ да се свако, појединац, али и колектив, може придружити у овој нашој борби да нам сва наша дјеца буду срећна.
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19312504

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png