Божићна акција и у дому Стаменковић
16 01 2012

Извештај: Стефан Јечменица /РАЧУНИ/ /РАЧУН-ПАКЕТИЋИ/ /ФОТО/
Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе из Београда обишли су деветочлану породицу Стаменковић са Петловог брда. Том приликом уручена им је помоћ у виду комбинованог фрижидера (24.000 динара) и усисивача (4.700 динара). Деца су добила на поклон пакетиће и иконице. Овом посетом завршена је Божићна акција у Београду, током које су чланови организације обишли и помогли 4 породице.

Окупљамо се у поподневним часовима, уморни од дочека Нове године претходне ноћи. Стижемо на Петлово брдо код Стаменковића, који нас нестрпљиво очекују. Деца су се обрадовала пакетићима у чији су садржај одмах завирили.

Ми накратко разговарамо са домаћином Витомиром и мајком Недељком, који се захваљују нашој организацији и свим донаторима због помоћи која им је обезбеђена. Стаменковиће смо већ обилазили у два наврата и обезбедили им помоћ у виду основних животних намирница и хигијене.

Не могавши дуже да се задржимо, поздрављамо се са Стаменковићима и обећавамо им да ћемо их опет посетити.

Списак набављене помоћи:
Комбиновани фрижидер - 24.000 РСД
Усисивач - 4.700 РСД
7 пакетића - 4.900 РСД
_______________________
Укупно = 33.600 РСД

Хуманитарна организација Срби за Србе из Београда се захваљује свим донаторима и пријатељима организације који су узели учешћа у нашој Божићној хуманитарној акцији у којој смо успели да обезбедимо помоћ за 4 вишечлане породице и измамимо осмехе на лицима укупно 28 деце.

ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ! НЕМА ПРЕДАЈЕ!
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18871786

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png