Божићна СЗС акција у Крајини
09 02 2012

Извештај: Предраг Маринковић, Србија /РАЧУНИ/ /ФОТО ГАЛЕРИЈА/
Током друге половине јануара 2012. године у склопу велике Божићне акције, Хуманитарна организација Срби за Србе помогла је четири породице са подручја Српске Крајине у Лици. У општини Доњи Лапац помогнуте су породице Дураковић (двоје деце), Репац (двоје деце) и породица Дошен (двоје деце), док је у Личком Петровом селу помогнута породица Накарада  (једно дете). Укупна средства утрошена у овој акцији износила су око 2370 €.

Породицама испоручена је следећа помоћ:

-    Породица Дураковић – 6 оваца;-    Породица Репац – 5 оваца;-    Породица Дошен – моторна тестера за дрва, шпорет на дрва;

-    Породица Накарада - машина за мешање боја и лепкова, дечији кревет са орманом.

Осим наведене конкретне помоћи, поменуте породице помогнуте су и основим хигијенским пакетима, пеленама за најмлађе као и пакетима слаткише такође за најмлађе чланове.

Ова акција је спроведена уз свесрдну помоћ пријатеља организације из тих крајева, којима се најискреније захваљујемо и овим путем.

Са вером у Бога,
Предраг Маринковић
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19235840

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png