Испоручена дрва за село Милошево
16 02 2012

Хуманитарна организација Срби за Србе обезбедила је ургентну помоћ за село Милошево, које се налази недалеко од Приштине, у виду дрва за огрев. У вредности од 40.000 дин. купљена дрва испоручена су у среду 15. фебруара на адресу укупно девет кућа колико их има у овом селу. Испоруку су извршили наши велики пријатељи из Хуманитарне организације Мајка девет Југовића којима се и овом приликом још једном захваљујемо на помоћи.

У Милошеву живи свега тридесетак Срба, различитог старосног доба. Они су у албанском окружењу годинама и за сад се добро боре са тим. Нажалост, после немилих дешавања 1999.године већи део српског живља је напустио село, а тренутни чувари Милошева су породице Ађанчић, Клајић и Дутина.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19250257

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png