Носиљка за малу Снежану Савић
08 03 2012

Хуманитарна организација Срби за Србе уручила је данас скромну донацију у виду носиљке за бебе Данијели Савић која се успешно породила пре неколико дана у Београду. Специфичност ове помоћи јесте тужна Данијелина прича, која је 1999. године у свом родном граду Пећи претрпела сурову освету шиптарских учк терориста који су побили њену породицу а Данијелу трудну изболи и убили нерођено дете. Божијом помоћу Данијела је уз велике проблеме са срцем и штитном жлездом пре неколико дана на свет донела малу Снежану која надамо се неће морати да стрпети од нових покоља и погрома.


И поред чињенице да је Данијелин супруг запошљен, ова трочлана породица и даље има великих трошкова око лечења Данијеле а сада и бриге око бебе, па овом приликом позивамо све донаторе и људе добре воље да са скромним новчаним средствима помогну Данијелу и њену породицу.

Динарски рачун:
BANKA INTESA 16O-1400100042144-67 - Данијела Савић

Девизни:
BENEFICIARY: DANIJELA SAVIC
IBAN: RS35160063020003619487  

SWIFT: DBDBRSBG
BANKA INTESA AD BEOGRAD
MILENTIJA POPOVICA 7B NOVI BEOGRAD 11070.
REPUBLIK OF SERBIA

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18910081

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png