Журка и помоћ за Здјеларе
20 04 2012

Извештај: Пријатељи из Приједора, Република Српска
Акције које је Хуманитарна организација Срби за Србе спровела за помоћ породици Здјелар из села Петрово, у близини Приједора, упознале су многе Приједорчане са тешком ситуацијом у којој се ова породица налази, тако да се доста људи јавило са жељом да помогне. Управо на иницијативу неколицине хуманих људи, у петак 6. априла, организована је хуманитарна журка на којој се сакупљао новац за породицу Здјелар. То вече је сакупљено укупно 419 КМ.


Сав прикупљени новац је искориштен за куповину основних прехрамбених намирница, а помоћ је испоручена пред Васкрс, тачније на Велики петак како би Здјелари што безбрижније и сретније дочекали најрадоснији хришћански празник.

Организатори акције захваљују свим људима добре воље који се одазвали и помогли да се читава акција успјешно приведе крају.
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19257332

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png