Васкршња акција у Бојнику
10 05 2012

Извештај: СЗС – Ниш, СЗС - Швајцарска /РАЧУНИ/ /ГАЛЕРИЈА/
Представници Хуманитарне организације Срби за Србе из Ниша и Швајцарске током васркшњих празника обрадовали су две многочлане породице из Бојникапородице Николић и Станковић, којима наша организација већ дуже време помаже.

Велики пројекат доградње куће породици Николић је настављен, тако да је наша организација у овој фази обезбедила материјал како би се цела кућа средила споља у укупној вредности од 211.000 дин. У наредних месец дана очекује се да ће овај велики пројекат бити завршен.


Кућа породице НиколићПородици Станковић однешени су поклони у виду основних животних намирница, одеће и слаткиша за децу које су донирали наши пријатељи из Швајцарске. Посебну захвалност дугујемо породици Ђорђевић и госпођи Оливери и њеним пријатељицама, који су се истински потрудили да овим многочланим породицама највећи хришћански празник прође у радости и весељу.


Дом породице Станковић


 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19232961

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png