Помоћ за породицу Гутаљ из РС
02 06 2012

Извештај: СЗС Република Српска /РАЧУН/
Представници Хуманитарне организације Срби за Србе из Републике Српске су дана 19. 05. 2012. године још једанпут притекли у помоћ породици Гутаљ из Источног Сарајева, која је сада богатија за још два члана. Наиме, ријеч је о двомјесечној беби и њеној мајци. Иако у тешким материјалним приликама, најстарији син самохране мајке – Јован се одлучио да заснује породицу и да у свој дом унесе радост новог живота.


Пошто нико од њих и даље нема стално запослење, ова седмочлана породице се обратила нашој организицији за помоћ. Надамо се да ће прехрамбене намјернице за ову седмочлану породицу коју смо обезбедили у вредности од 193 КМ бар мало олакшати живот у оскудици.
 

Бојана је управо завршила 9. разред и са надом у боље сутра уписује средњу школу. Потрудили смо се да јој обезбједимо адекватну одјећу за прославу мале матуре и на тај начин вратимо осмјех на њено лице. Захваљују свима који су и овог пута имали разумјевања и жеље да помогну овој напаћеној, али веселој српској породици.
 
Тако нам Бог помогао!
 
ХО Срби за Србе - Република Српска


 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19274494

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png