Достављена СЗС помоћ у Новом Брду
02 08 2012

Извештај: СЗС Београд /ПРИЗНАНИЦА/ /ПОТВРДE/ /ГАЛЕРИЈА/
Хуманитарна организација Срби за Србе је у склопу Видовданске акције на простору Косова и Метохије обезбедила 25 оваца за пет породица из општине Ново Брдо (породице Перић Драгана, Симјоновић Слађана, Симјоновић Драгана,  Костић Живојина и Симић Драгана) у укупној вредности од 2.000 евра. Морамо истаћи да је део средстава за набавку ове врсте помоћи обезбеђен на хуманитарном концерту у Лондону одржаном крајем јуна 2012. године. Стока је достављена породицама захваљујући нашим пријатељима из Епархијске хуманитарне организације "Мајка девет Југовића" из Грачанице, који су, такође, својим средствима учествовали у акцији и дали свој допринос.

Ова заједничка акција представља почетак једног великог пројекта који има за циљ развој сточарства у општини Ново Брдо, а који ће се реализовати под покровитељством Епархијске хуманитарне организације "Мајка девет Југовића" из Грачанице.

Још једном велико хвала пријатељима из Лондона и Епархијске хуманитарне организације "Мајка девет Југовића!
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19226568

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png