ТРОЈКА ИЗ БЛОКА
26 08 2012

Пројекат ТРОЈКА ИЗ БЛОКА за циљ има изградњу и опремање купатила за потребе 10 социјално-угрожених вишечланих породица широм Србије.


САЗНАЈТЕ ВИШЕ О ПРОЈЕКТУ НА ЗВАНИЧНОМ САЈТУ "ТРОЈКА ИЗ БЛОКА" 

 

ЗЛАТНИ СПОНЗОР

100.000 динара

ДОНАТОРИ И СПОНЗОРИ

Кошаркашки
Савез Србије


Серђо Елегантико
7.000 динара

ПИП Нови Сад
20.000 динара

Белем, Београд
12.000 динара


Рамипа, Београд
10.000 динара

Ана <3 11.04.2009.
21.000 динара

АСБВ Термотехника

10.000 динара

Вода Врњци
Вода за турнир

Инекс метали
7.000 динара

Мишконе пластик

7.000 динара

 

 

 

Б. Б.
10.000 динара


ТК Газела, Београд
10.000 динара

Agi PastAway

Proud Mary, Београд
7.000 динара


Max Caffe, Београд
10.000 динара

 

 

 

Dorat MC, Београд
7.000 динара


Нови Београд
117.910 динара

Чикаго
600.000 динара

Крагујевац
28.500 динара

Net Computers
7.000 динара

ЈУБ, Београд
Грађ. материјал



Ј.К.П. Тржница,
Нови Сад

15.000 динара

Нови Сад
35.800 динара

 

 

 

Мusic ДОО, Суботица
7.000 динара



ЈКП Паркинг,
Суботица 
10.000 динара






Развој-Јанић доо,
Суботица
7.000 динара






Виртус доо,
Суботица
25.000 динара





Тим Василић,
Суботица 
10.000 динара






Динамо-контрол,
Суботица
10.000 динара







МД Инжењеринг,
Суботица
7.000 динара



Инкомерц доо,
Суботица
7.000 динара







Традиционално знање,
Суботица
7.000 динара




Интершпед ад,
Суботица
20.000 динара


Суботица
33.830 динара

      
 Укупно прикупљено: 1.186.040 динара    Циљ: 2.000.000 динара
 
 ................................................................................................................................................................................

МОЛБА ЗА ПРИЈАТЕЉЕ И ДОНАТОРЕ

Овим путем позивамо све пријатеље и донаторе Хуманитарне организације Срби за Србе да се укључе и помогну овај пројекат кроз:
1. Спонзорства
2. Остваривања контакта са потенцијалним спонзорима
3. Остваривање контакта са јавним личностима које би подржале пројекат
4. Учешћем на самом такмичењу 

За даљи контакт са представницима Хуманитарне организације Срби за Србе: Ова адреса је заштићена од робота. Потребна Вам је Јава-скрпита да би сте је видели.

................................................................................................................................................................................

 ЈАВНЕ ЛИЧНОСТИ КОЈЕ СУ ПОДРЖАЛЕ ПРОЈЕКАТ


Дејан Томашевић

Потпредседник КСС 

Дејан Бодирога

Потпредседник КСС

Вања Булић
Новинар

Бошко Ћирковић
Репер

Александар Рашић
Кошаркаш

Новица Величковић
Кошаркаш

Мирослав Радуљица
Кошаркаш

Вук Радивојевић
Кошаркаш

Томислав Докић
Одбојкаш

Саша Старовић
Одбојкаш

Драган Станковић
Одбојкаш

Никола Росић
Одбојкаш


Милош Терзић
Одбојкаш

Фантастична четворка

ТХЦ ла Фамилија

Етно група
Расанке

Борис Малагурски
Новинар

Теодора Симовић
Атлетичарка

Ана Дабовић
Кошаркашица

Милица Дабовић
Кошаркашица

Андрија Кузмановић
Глумац

Ирина Радовић
Новинар

Иван Ивановић
Новинар

Слободан Шаренац
Новинар

Рашко Катић
Кошаркаш

Игор Милошевић
Кошаркаш

Данило Икодиновић
Ватерполиста

Тремендум

 

................................................................................................................................................................................

ПРОЈЕКАТ

ТРОЈКА ИЗ БЛОКА

Идејни пројекат за изградњу и опремање купатила за потребе социјално-угрожених вишечланих породица на простору Републике Србије

 Планирано је да неопходна средства за реализацију овог пројекта буду прикупљена на спортској манифестацији у шутирању тројки под називом ''ТРОЈКА ИЗ БЛОКА '' која ће се организовати у дворишту основне школе ''Лаза Костић'' на Новом Београду (у блоку 23. ул. Милентија Поповића 72) 1. јуна.

Организатор донаторске манифестације и спортског такмичења је Хуманитарна организација Срби за Србе у сарадњи са Кошаркашким савезом Србије и основним школом ''Лаза Костић''.

Разлог за покретање овог пројекта јесте чињеница да смо сведоци тешког живота великог броја вишечланих породица широм Србије које оскудевају у најосновнијим хигијенским потребама. Током протеклих седам година преданог хуманитарног рада, представници Хуманитарне организације Срби за Србе спознали су да велики број деце и њихових породица, које махом живе у руралним срединама, нема обезбеђене елементарне услове за одржавање личне хигијене. И поред чињенице да је организација учинила велике напоре да се изграде и опреме неколико десетина купатила широм Србије за потребе угрожених породица, реално стање на терену указује на много већу потребу за решавањем овог проблема што уједно позива и на свеопшту друштвену мобилизацију.

Циљ овог пројекта јесте изградња и опремање најмање 10 купатила за потребе 10 социјално-угрожених вишечланих породица широм Србије. Да би се пројекат успешно спровео биће потребно прикупити најмање 2.000.000 динара. Уколико се прикупи више од планираног буџета, пројекат се аутоматски проширује на већи број породица.

Основна донаторска манифестација биће друго по реду такмичење у шутирању тројки под називом ''ТРОЈКА ИЗ БЛОКА'' која ће се одржати 1. јуна у школском дворишту основне школе ''Лаза Костић'' на Новом Београду. Предвиђено је да се поред великог броја учесника окупе и донатори, друштвено одговорне компаније и предузећа, јавне личности, спортске организације, медијске институције и државни субјекти који ће својим учешћем и донацијама помоћи прикупљање средстава и реализацију овог пројекта. Уколико пројекат наиђе на широку друштвену подршку, његова реализација би се наставила и проширила у будућем периоду.

 Како би пројекат добио подршку свих државних и друштвених структура и институција, планирано је да у припреми и организацији заједнички сарађују и делују Хуманитарна организација Срби за Србе и Кошаркашки савез Србије.

Финансијска конструкција пројекта


1. Дијамантски спонзор – 300.000 дин. – могућност да се име донатора (компаније или појединца) постави у наслов самог такмичења нпр. ''Име спонзора Тројка из блока'', постављање званичног логотипа спонзора на централни део кошаркашког терена, постављање званичног логотипа спонзора на централним позицијама на кошаркашким таблама, постављање банера на насловној интернет презентацији пројекта, постављање банера на меморандумима, представљање дијамантског спонзора у медијским саопштењима, конференцијама за штампу и извештајима након завршене манифестације, рекламни пано на неколико локација на самом терену, неколико промо штандова током такмичења, промоције након сваког извештаја о завршеним радовима, ... до краја године.

2. Златни спонзор – 100.000 дин. – постављање банера на насловној интернет презентацији пројекта, постављање банера на меморандумима, представљање златног спонзнора у медијским саопштењима, конференцијама за штампу и извештајима након завршене манифестације, рекламни пано на неколико локација на самом терену, промо штанд током такмичења, промоције након сваког извештаја о завршеним радовима, ... до краја године.

3. Сребрни спонзор – 50.000 дин. - постављање банера на насловној интернет презентацији пројекта, постављање банера на меморандумима, представљање сребрног спонзнора у медијским саопштењима, конференцијама за штампу и извештајима након завршене манифестације, рекламни пано на 3 локације на самом терену... до краја године.

 4. Бронзани спонзор – 30.000 дин. - постављање банера на насловној интернет презентацији пројекта, постављање банера на меморандумима, представљање бронзаног спонзнора у медијским саопштењима, конференцијама за штампу и извештајима након завршене манифестације, рекламни пано на једној локацији око терена...до краја године.

5. Спонзор – 10.000 дин. – постављање линка у простору одређеном за спонзоре, медијска саопштења и реклама у близини терена.

6. Учешће на такмичењу – 300 дин. (оквирно 300-400 учесника) – подразумева једно шутирање по учеснику и могући пласман у финале.

Позив такмичарима на пријављивање за учешће почео би званично од 1. априла и трајао до 30. маја године, с тим што би сваки донатор имао загарантовано место и као учесник на самом такмичењу.

Програм такмичења


Почетак такмичења би био у 12 часова. Програм би наизменично водили познате личности из света спорта и музике, као и представници Кошаркашког савеза Србије и Хуманитарне организације Срби за Србе. Само такмичење би се састојало из квалификационог, полуфиналног и финалног дела. Квалификације би се одвијале паралелно на два коша, са три позиције по пет шутева за 40 секунди. Полуфинала би се одвијала паралелно на два коша, са три позиције по пет шутева за 40 секунди. У финални део би се пласирало најбољих 10 такмичара који би се надметали са пет различитих позиција по пет шутева за 60 секунди.

 Свих 10 финалиста ће добити робне награде, док су посебне награде предвиђене за три најбоља такмичара. Планирано је да награде буду обезбеђене од стране спонзора и донатора.

Спровођења пројекта - изградња купатила


Припремна фаза изградње купатила подразумевала би пре свега проналажење стручних лица ради израде детаљне спецификације трошкова изградње и набавке неопходног материјала. Најкасније до прве половине марта, све предвиђене локације за изградњу биће припремљене са потребном документацијом и прецизним средствима неопходним за њихову реализацију.

Уколико временске прилике буду дозвољавале, први радови на изградњи и обнови купатила почели би већ у другој половини марта 2013. године. Извођење радова би се пратило у сегментима кроз писани извештај и фото материјал, и о њима би редовно било извештавано путем званичне интернет презентације као и путем електронских, писаних и интернет медија. Планиран завршетак изградње и опремање купатила на свих 10 локација је 30. октобар уколико временски услови буду дозвољавали.

Реализација пројекта - изграђена и купатила у изградњи

ТОДОРОВИЋ  ДАЊЕК  ДИМИТРИЈЕВИЋ  ВУЛИЋ  ЧУКИЋ  КАРАНОВИЋ ПЕЈИЋ  ЛАЗОВИЋ    .............................................................................................................................................................................................................................................

ОВАКО ЈЕ ТО БИЛО 2012. ГОДИНЕ:
/ИЗВЕШТАЈ/ /ВИДЕО/ /ФОТО/ /СОС КАНАЛ/ /СПОРТ/ /КСС/ /ЖУРНАЛ/ /ВАСЕЉЕНСКА/ /24 САТА/ /С МЕДИА/ /БЛИЦ/ /ГРАД БЕОГРАД/ /СТУДИО Б/