Годишњи састанак СЗС у Чикагу
04 01 2013

29. децембра 2012. године, Хуманитарна организација Срби за Србе одржала је годишњу скупштину у Чикагу како би се сумирао досадашњи рад и направили планови за следећу годину. Усагласили смо се да су сви већи циљеви у 2012. години успешно остварени: ојачали смо идеју организације у САД и Канади, повећали број донација и појединачних донатора, организвали смо хуманитерне вечере у Чикагу, Њујорку и Лос Анђелесу, палачинка журке и сл... Поставили смо донаторске кутије у више продавница у Чикагу и направили план да поставимо још више кутија у другим градовима. Финансијски циљ је био да сакупимо $40,000 у 2012. и успели смо да прикупимо око $ 60,000 из САД и Канаде.

Направили смо нови план рада за 2013. годину:
• -Ојачаћемо још више рад организације у Чикагу и изван Чикага. Повећаћемо број донатора и износе донација на месечном нивоу.
• -У 2013 години планирамо да организујемо још више хуманитарних вечери, палачинка журки, спортских дешавања...

ПЛАН ДЕШАВАЊА И ОКУПЉАЊА ЗА 2013 ГОДИНУ-13. јануар 2013 у организацији Немања и Немања организује се прослава Православне Нове 2013 године у НВ Пентхаус у Чикагу. Део од улазница биће уплаћен у фонд хуманитарне организације Срби за Србе.
- Фебруар - Организовање Хумнитарне Журке у Индијани и организовање Вечери Палачинака у Чикагу
- Март -Планирамо да организујемо Дегустацију Вина и Аукцију фотографија пејзажа и манастира Србије
- 27. мај - Планирамо да посетимо Меморијални Пикник код Манастира Нова Грачаница
- 1. јун - Хуманитарна Спортска Акција под називом *Тројка из Блока* Такмичење у шутирању тројки на кошаркашким теренима у околини Чикага по узору на турнир Тројка из Блока организован прошле године у Београду.
-4. јули Планирамо да посетимо пикник код Манастира Нова Грачаница
- Август - Планирамо да посетимо више Српских фестивала који се традиционално организују у овом месецу.
- 2. септембар **Пикник код Манастира Нова Грачаница
- Октобар - **Журка у Чикагу

У 2013. години планирамо да организујемо више хуманитарних дешавања, Палачинка вечери, Роштиља и пикника са циљем помоћи вишедетним Српским породицама

Позивамо све Србе који живе у Америци и Канади да нам се придруже и помогну колико могу деци Србије. Такође желимо да што више људи се самоиницијативно укључи и помогне организовањем разних дешавања у градовима у којима живе. Најбољи и најлакши пример су вечери палачинака где свака породица може да позове своје пријатеље на једно вече дружења где уместо одласка у ресторан могу да се друже у кућној атмосфери и уместо новца који би потрошили на излазак могу да уплате за Децу у Србији.

ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!
СРБИ ЗА СРБЕ
www.SerbsforSerbs.org

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18876766

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png