СЗС помогли породице у Београду
21 01 2013

Извештај: СЗС Београд /РАЧУНИ/ /ГАЛЕРИЈА/
Током протекле недеље Хуманитарна организација Срби за Србе је у оквиру велике Божићне акције помогла две породице у Београду – Марковиће и Радосављевиће. Најпре су чланови организације у среду 16. јануара обишли седмочлану породицу Марковић из Земуна и све укућане обрадовали пакетом основних животних намирница и већом количином средстава за хигијену. С обзиром на то да Марковићи у скромном стану, у којем живе као подстанари, муку муче са грејањем, обезбеђен им је и уљни радијатор како би лакше поднели хладне зимске дане. Током ове посете деци је уручен и компјутер (донација РАТЕЛ-а), као и већа количина гардеробе и школског прибора. Вредност испоручене помоћи Марковићима износила је укупно 18.476 динара.


Петар ће уз помоћ комјутера моћи да прати наставу и обавља школске задатке


Најмлађи члан породице Теодора Марковић


СЗС представници са породицом Марковић

У вечерњим часовима у четвртак 17. јануара чланови организације посетили су и седмочлану породицу Радосављевић из Борче и том приликом им уручили мини шпорет и два душека у укупној вредности од 21.979 динара, као и слаткише за децу у вредности од 1.254 динара. Пријатељи организације дали су свој допринос у овој акцији сакупљањем гардеробе и играчака за најмлађе. Најлепши начин захвалности видео се на веселим лицима деце када су, с одушевљењем, отворили кесе и одмах почели да се играју са њиховим новим играчкама.


Мали Богдан и близанци Арсеније и Младен Радосављевић


СЗС представници са породицом Радосављевић

Обе београдске породице изразиле су велику захвалност свим донаторима и људима великог срца који су својим донацијама омогућили да помоћ стигне до оних којима је најпотребнија.


 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19232938

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png