Божићна акција у Републици Српској
21 01 2013

Извештај: СЗС Република Српска /РАЧУНИ/
У склопу велике Божићне акције коју спроводи наша организација помогнуте су и три породице из Републике Српске и то породица Кесар са деветоро дјеце, породица Здјелар са петоро дјеце и породица Марјановић са десеторо дјеце. Породице смо помагали у више наврата у ранијем периоду, а и током Божићне акције прошле године, тако да смо се овај пут одлучили да породицама обезбједимо најосновније намирнице у виду брашна, уља, соли и шећера.

У акцији је укупно утрошено 204,40 КМ и то:

194,40 КМ - намирнице
10,00 КМ – гориво.


Намирнице за породицу Кесар


Помоћ стигла и до породице Марјановић

Велику захвалност при реализације ове акције дугујемо Кексари ,,МИРА'' и СТР ,,Месница Бојић'' који су се, као и у нашим претходним акцијама, и овај пут прикључили донацијама у виду кекса и слаткиша, односно меснатих и сухомеснатих производа.

С вером у Бога!

Хуманитарна организација
СРБИ ЗА СРБЕ
Република Српска
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19232944

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png