Радостан Божић за породицу Милошевић
22 01 2013

Извештај: Срби за Србе Ниш /РАЧУНИ/
Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе из Ниша у традицоналној Божићној акцији помогли су десеточлану породицу Милошевић куповином четири крмаче у вредности од 104.000 динара, као и материјалом за обнову и проширење штале у вредности од 96.015 динара.


Крмаче које су купљене породици Милошевић

Породица Милошевић живи у селу Доњи Адровац недалеко од Алексинца. Ова многочлана породица може да се похвали са својих осам бисера. Никола (18 година), Ненад (16), Јасмина (14), Алекса (12), Александар (11), Тамара (6), Александра (5), Анастасија (4) су васпитана и паметна деца која су напустила свој дом током рата 1999. године.


Анастасија и Александра Милошвевић у дворишту њихове куће

Свих ових година, породица је великом жртвом родитеља Љубе и Данијеле, као и најстарије деце, полако покушавала да стане на ноге и да обезбеди колико – толико за пристојан живот. Увидевши велику жељу и вољу породице Хуманитарна организација Срби за Србе обезбедила је четири крмаче, као и материјал за обнову и проширење штале, како би Милошевићи почели да се баве узгојом свиња. Трошкови пута у Доњи Адровац износили су 1.000 динара.


Александра Милошевић

Уз њихове три крмаче и ових четири које су сада добили, прорачуни су да ће породица Милошевић већ за неколико месеци имати месечне приходе који ће бити сасвим довољни да обезбеде пристојан живот за ову многочлану породицу.
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19250316

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png