Божићна СЗС акција код Тодоровића
07 02 2013

/ФРИЖИДЕР И ИЗОЛАЦИЈА, КРАВА/ /ГАЛЕРИЈА/ /ИНТЕРВЈУ СА ДЕЦОМ/
Двочлана СзС екипа из Пожаревца посетила је 1. фебруара 2013. године породицу Тодоровић из села Водице код Смедеревске Паланке. Иако је ова вредна и радна породица помогнута у више наврата – креветима, материјалом за изолацију куће, комплетним опремањем купатила (што је ушло у пројекат "Тројка из блока") – Хуманитарна организација Срби за Србе је сматрала да Тодоровиће никако не треба заборавити ни у овим празничним данима, па је одлучила да им у склопу традиционалне Божићне акције обезбеди фрижидер (20. 490 дин.) и краву (57.600 дин.).

Ранији изглед купатила породице Тодорвић:

Купатило породице Тодоровић након спроведене акције помоћи:
Кревети на спрат обезбеђени у претходној акцији
 
Пошто се у Србији у претходних пар месеци све више појављује феномен љубичасто белих крава, ми смо послали наше стручњаке из Пожаревца, између осталог, да утврде да ли је и крава, коју је обезбедила организација, љубичасто бела. После детаљног прегледа и разговора са осталим очевицима (малим Тодоровићима) дошли смо до заједничког закључка да је крава ипак браон бела и да се зове Звездана. По речима Оца и Мајке ова крава је унела много радости и живости у њиховим животима што се и дало приметити на њиховим лицима.


Крава Звездана


Фрижидер обезбеђен у склопу Божићне акције 2013.
 
Уз много речи хвале и захвалности поздрављамо се са породицом Тодоровић и настављамо пут даље.

НЕМА ПРЕДАЈЕ!
СзС Пожаревац
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19257232

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png