Посета Љиљковима и Милутиновићима
12 02 2013

Извештај: Драган Видојковић и Милана Грк, СЗС Нови Сад
Крајем јануара и почетком фебруара, чланови и пријатељи Хуманитарне организације Срби за Србе из Новог Сада посетили су породице Љиљак и Милутиновић. Том приликом су им уручили неопходну помоћ, коју су заједничким снагама и доприносима, успели да обезбеде.

За једанаесточлану породицу Љиљак из села Неузине обезбеђена су три слатка пакета за децу, пет пакета средстава за хигијену, два пакета гардеробе и икона Свете Тројице из манастира Гргетег.Породици Милутиновић из села Пивнице која броји шесторо деце достављено је шест слатких пакета, два пакета гардеробе, као и руска икона Мајке Божије „Свих жалосних радост“.

Хвала свима који су се прикључили овој акцији! Деца су наша будућност!
Драган Видојковић и Милана Грк
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18885414

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png