Божићни пакетићи за најмлађе
26 02 2013

Извештај: Душан Ђаковић, Швајцарска /РАЧУНИ/
У првој недељи 2013. године чланови, донатори и пријатељи Хуманитарне организације Срби за Србе из Новог Сада и околине међусобно су се организовали и прикупили средства за Божићне пакетиће како би обрадовали најмлађе чланове породица на подручју Војводине. Акцију су, такође, подржали поштоваоци организације из Швајцарске, па је на крају укупно прикупљено 20 пакетића, који су подељени су следећим породицама: Јовановић из Сремске Каменице (5), Дошен-Конц из Новог Сада (5), Дањек из Равног Села (4) и Милутиновић из села Пивнице (6).

Захваљујемо се овом приликом свим нашим пријатељима који су учествовали у овој акцији и обрадовали наше малишане!


Представници СЗС са породицом Дањек

Велико хвала Игору Рајковићу, Бориславу Кнежевићу, Мирославу и Синиши Пачаври, Александру Цвјетиновићу, Габријели Мисирачи и Ивани Раковић!

ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!!!
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18885394

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png