Настављена помоћ за Србе на КиМ
28 02 2013
Хуманитарна организација Срби за Србе извршила је неколико новчаних дознака за помоћ српском народу и угроженим породицама које и даље живе у јужној српској покрајини Косово и Метохија. У склопу недавно спроведене Божићне акције уплаћено је 622.312 дин. (рачун) за потребе набавке неопходног покућства и 170.000 дин. за потребе грађевинског материјала за изградњу дома породице Николић из села Кусце код Гњилана.Такође, на молбу Епархије Рашко-Призренске и Косвско Метохијске уплаћено је и 206.700 дин. (рачун) за помоћ 11 српских породица из страдалног села Талиновци код Урошевца за потребе набавке шпорета за огрев. Акција је спроведена средином октобра 2012. године у сарадњи са ЕХО ''Мајка девет Југовћа'' из Грачанице који су обезебдили 55м3 дрва.
 
Захваљујући великим пријатељима организације из продавнице СИ и Кристал из Грачанице омогућили су нам да плаћање извршимо у року од 90 дана којима се и овом приликом захваљујемо на помоћи и разумевању.
 
Овом приликом, упућујемо позив српском народу у матици и широм расејања да са скромним донацијама подрже рад Хуманитарне оргаизације Срби за Србе како би већ за Васкрс организовали нову велику акцију помоћи за потребе преосталог многострадалног народа на светој српској земљи!
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19235821

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png