Испоручена помоћ Србима на КиМ
02 04 2013

Хуманитарна организација Срби за Србе успешно је завршила још једну Божићну акцију помоћи српском народу на подручју јужне српске покрајне - Косова и Метохије. У сарадњи са нашим пријатељима из организације ''Мајка девет Југовића'' из Грачанице, хуманитарна помоћ организације Срби за Србе у вредности од 800.000 динара је у протеклих месец дана испоручена свима породицама на кућну адресу. Погледајте ФОТО ГАЛЕРИЈУ уручене помоћи.

Помоћ која је испоручена за угрожене српске породице укључила је:

- Грађевински материјал за доградњу куће
- Материјал за опремање купатила (плочице, шоља, лавабо)
- Електрични шпорет 3 ком.
- Веш машина 3 ком.
- Кревет/кауч 7 ком.
- Хидрофор
- Фрижидер комбиновани 2 ком.
- Бојлер
- Кревет на спрат са душецима 4 ком.
- Велики плакар (трокрилни) 3 ком.
- ТА пећ


У радости и нестрпљењу планирамо нову акцију помоћи српским породицама на подручју Косова и Метохије у склопу велике традиционалне Васкршње акције наше организације. Позивамо добре људе широм света да подрже добротворни рад наше организације са скромним али редовним месечним донацијама, како би се наша помоћ у континуитету одвијала.

Деца су наша будућност!

СРБИ ЗА СРБЕ

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19226602

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png