Стигла приколица код Мијатовића
09 04 2013

Извештај: СЗС Београд  /РАЧУНИ/ /ФОТО ГАЛЕРИЈА/ /ВИДЕО/
Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе из Београда посетили су у суботу 6. априла дванаесточлану породицу Мијатовић из села Мачвански Метковић у близини Шапца. Том приликом, уручена је нова помоћ за ову вредну породицу у виду приколице за трактор и прскалице, пестицида, хербицида, семена кромпира и лубенице у укупној вредности од 183.000 динара.


Заједничка слика Мијатовића и Срби за Србе са донацијом семена кромпира


Најмлађи Мијатовићи са прскалицом у њиховом дворишту


Приколица и трактор - донација организације и пријатеља из Калифорније


Неопходни хербициди и пестициди


Мали Мијатовићи испред пластеника у свом домаћинству


Срби за Србе се дружили са децом и проверавали знање из српског и математике

И поред вредне помоћи које смо уручили породици Мијатовић а све у циљу унапређења пољопривреде и могућности за рад и приходовање породице, и даље остају велике потребе ове породице за одређеном помоћу пре свега у виду пољопривредне механизације, система за наводњавање, али и финансијска помоћ за отплату великог дуга за струју који се захваљујући астрономским каматама електродистрибуције увећао на скоро 500.000 динара уз константна искључења и рестрикције.

Упућујемо овом приликом позив свим пријатељима организације широм света да помогне овој великој српској породици на било који начин како би најмлађи Мијатовићи били у прилици да поштено раде и даље стварају своје породице.

ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!

СРБИ ЗА СРБЕ

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18871794

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png