Стигла помоћ за Обрадовиће у Рашкој
29 04 2013

Након молбе пријатеља Хуманитарне организације Срби за Србе из Новог Пазара, упућена је хитна помоћ за четворочлану породицу Обрадовић из села Бањка у општини Рашка у виду две овце и два јагњета која су укупно плаћена 29.000 динара. Обрадовићи су до скоро са своје двоје деце некако успевали да преживе, али након тешке повреде оца породице на левој руци, деца и родитељи су скоро стално гладни.


Колико је тешка материјална ситуација у домаћинству породице Обрадовић говори и чињеница да у свом дому немају ни обичан кухињнски сто. Скромна помоћ наше организације у виду оваца и јагњади ће макар привремено обезбедити потребе породице за храном. 

Због превеликих потреба породице Обрадовић неопходних за нормалан живот, упућемо позив донаторима и добрим људима широм света да ступе у контакт са нашом организацијом како би додатна преко потребна помоћ преко пријатеља наше организација стигла директно до најмлађих Обрадовиђа у Рашкој. Контакт: Ова адреса је заштићена од робота. Потребна Вам је Јава-скрпита да би сте је видели.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19257241

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png