Соба за малу Косовку из Крајине
30 04 2013

Протекле недеље успешно је извршена акција Хуманитарне организације Срби за Србе помоћи породици Тепавац из Врела Коренице у Крајини (РАЧУН), као својеврсан скромни увод у велику Васкршњу акцију на подручју Крајине која је у припреми. Обзиром да подручје Коренице неће бити предмет предстојеће велике Васкршње акције, одлучили смо се да на овај начин помогнемо породицу Тепавац. Породицу чини самохрана мајка Мира, њена ћерка Косовка (9 год), бака Косовка и деда Душан.


Ова повратничка породица се издржава само од пензије деде Душана и суочена је са уобичајеним проблемима који се тичу наших повратника. Помоћ породици Тепавац, састојала се од куповине кревета са душеком, ормана и радног стола (укупно 490€) за најмлађег члана ове породице малу Косовку, како би јој омогућили да несметано извршава своје школске обавезе и да има основне ствари за боравак у својој соби. Надамо се да ће ова скромна помоћ позитивно утицати на ову девојчицу прелепог имена и да ће јој помоћи да у школи постиже боље резултате.
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19235832

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png