Стигла крава код Марјановића
08 05 2013

Извештај: СЗС Београд    /ПОТВРДА/
Хуманитарна организација Срби за Србе посетила је последњег викенда у априлу, десеточлану породицу Марјановић у селу недалеко од Горњег Милановца, којој смо недавно купили краву у вредности од 131.000 динара. Овом приликом домаћин Саша нам је рекао како су презадовољни кравом, да је мирна и да даје доста млека. Марјановићи тренутно имају две краве, пар крмача и прасића, неколико оваца и кокошака тако да даца помажу баки кад год могу у одржавању овог газдинства.

 
Поздрављамо се са Марјановићима и настављамо наш пут даље ка Чачку. У месту Прељине правимо краћу паузу, где се срећемо са домаћином Милошем Гачевићем, продавцем краве који нам потписује потврду о пријему новчаних средства за продају краве.
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19226439

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png