Слава СЗС Св. Василије и у Швајцарској
16 05 2013

Хуманитарна организација Срби за Србе из Швајцарске обележила је у недељу 12. маја, као и остали огранци организације широм света, славу Светог Василија Острошког. Освећење и резање славског колача одржано је у храму Светог Ћирила и Методија у месту Белп надомак Берна, а након тога слава је прослављена у Туну. Поред наших активних чланова организације слави је присуствовало и неколико пријатеља и поштовалаца наше организације.


Молимо се Светом Василију заштитнику наше организације да нам да снаге и воље да истрајемо у борби коју смо започели за опстанак Српског народа, такође се молимо да сачува и заштити све српске вишечлане породице које су прави драгуљи нашега рода!


Свим члановима, пријатељима, поштоваоцима и донаторима организације Срби за Србе овом приликом желимо срећну славу!


СЗС Швајцарска: Оливера Марковић-Лазаревић, Маја Јовановић, Ћесаровић Никола и Душан Ђаковић
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18885369

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png