Половна фреза за Радиће у Крајини
15 07 2013

Протеклих дана, успешно је реализована заостала испорука помоћи породици Радић планирана током наше Васкршње посете Крајини 2012. Том приликом набављена је половна фреза са приколицом и додатним прикључцима у вредности од 2.000 €. Недостатак средстава и проблем са налажењем одговарајуће фрезе били су главни разлози за овако касну испоруку у односу на нашу прошлогодишњу посету. Иако смо петочлану породицу Радић помогли прошле године набавком намештаја, главни део помоћи је ипак дошао тек недавно али у прави час пред почетак радова у пољу. Надамо се да ће ова помоћ бити искоришћена на прави начин и да ће породица Радић бити колико толико финансијски стабилнија и независна.Овом приликом скрећемо пажњу свим људима добре воље, колико  недостатак средстава може да одложи планирану и обећану помоћ некој од породица и да продужи мучење како родитеља тако и деце. Позивамо поново све пријатеље и донаторе, да се потруде  и да мобилишу своје пријатеље, родбину, познанике, колеге да се прикључе овој неравноправној борби за спас Српског народа. 
Подржите рад Хуманитарне организације Срби за Србе како би преко потребна помоћ српским породицама стигла на што већи број адреса. Донације можете послати електронским путем ОВДЕ.
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19235834

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png