Кузмановићима купљена земља
09 08 2013

У недељу 21. јула чланови Хуманитарне организације Срби за Србе после обиласка породица Стојановић и Маслар, посетили су и породицу Кузмановић. Ову десеточлану породицу са осморо деце посетили смо у фебруару ове године и пошто смо видели да су вредна, радна и поштена породица договор је био да отац Милија нађе нешто од чега би породица могла да живи, а да ми финансирамо пројекат. После 6 месеци Кузмановићи добијају понуду да купе земљу која је близу њихове куће, а на којој би могли да узгајају малине, пошто су до сад то радили на земљи коју су узимали под закуп. Одлучено је да се породици помогне и ова посета је искоришћена да се земља и званично купи по цени од 231.000 динара.


Ђорђе, Ђурђина, Дејан и Драгица Кузмановић


Никола и Драгица Кузмановић

Што се тиче земље која је постала власништво Кузмановића, у питању је 70 ари шуме коју треба сад раскрчити и средити, али како нам је домаћин Милија рекао то је сад најмањи проблем. После веома пријатног боравка код Кузмановића који су нас угостили и више него домаћински, растајемо се уз обећање да ћемо се поново видети ускоро, да би видели како напредују радови.
Ђурђина и Драгица Кузмановић


Дејан, Никола и Драгица Кузмановић са Младеном Матијашевићем


Дејан и Ђорђе Кузмановић са Стефаном Јечменицом


Срби за Србе са породицом Кузмановић испре њиховог дома
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19274464

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png