Нова акција помоћи Антићима у Чикагу
05 09 2013

Представници Хуманитарне организације Срби за Србе из Чикага учествовали су на традиционалном пикнику на имању манастира Нова Грачаница који се традиционално одржава у склопу америчког празника рада. Као и предходне акције, и ова је за циљ имала прикупљање средстава за помоћ породици Антић из села Дреновац код Врања у склопу пресељења ове породице у другу кућу. У овој акцији прикупљено је укупно $ 837 који ће ускоро бити искоришћени за куповину имања Антићима.

И овог пута упознали смо велики број нових људи који су обећали да ће подржати рад и акције наше организације на простору Балкана. Обрадовала нас је чињеница да смо причали и са старим пријатељима који већ увелико прате акције на нашим вебсајтовима на српском и енглеском који су прошлог месеца имали преко 280.000 посета! Још једном желимо да захвалимо свима који су подржали акцију помоћи породици Антић, која ће се јако брзо уселити у свој нови дом.

Срби за Србе Чикаго
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18878569

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png