Изградња купатила Димитријевићима
11 09 2013

Хуманитарна организација Срби за Србе помогла је дванаесточлану породицу Димитријевић из Нове Вароши, у склопу спортско-хуманитарног пројекта ''Тројка из блока'', куповином неопходног материјала за изградњу и опремање купатила. Груби радови полако се приводе крају и надамо се да ће купатило бити у потпуној употреби до почетка зиме тј. до првог снега. Наставак радова на изградњи купатила породици Димитријевић погледајте у прилогу.


Уколико желите да подржите завршетак овог и реализацију других пројеката помоћи за угрожене вишечлане српске породице широм Балкана то можете учинити скромном донацијом на неки од наших рачуна ОВДЕ.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19235899

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png