Успешно пикадо вече у Нирнбергу
14 10 2013
http://www.srbizasrbe.net/images/Evropa/Nemacka/1.jpg
12. октобара у кафеу Ас у Нирнбергу (Немачка) организован је први Пикадо турнир у хуманитарне сврхе. Уз вечеру, пиће и музику у опуштеној атмосфери 14 учесника се борило за прво место које је било награђено са једном од мајица из СЗС БУТИКА. Победник је био Давид Срдић у интересантној финалној борби са једним од организатора ове вечери Николом Цвијановићем. Ова победа славила се до раних јутарњих часова! Прикупљено је укупно 465 евра од уплата за турнир и донација гледалаца, као и куповине мајица које ће бити прослеђене угроженим породицама.

http://www.srbizasrbe.net/images/Evropa/Nemacka/2.jpg
Финалисти турнира - Давид Срдић (победник, лево) и Никола Цвијановић

Овим путем се срдачно захваљујемо свим учесницима турнира као и гледаоцима који су увеличали овај пријатан догађај и лепо дружење.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19235903

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png