Нова помоћ за Крајину код Двожења
28 10 2013
http://www.srbizasrbe.net/images/Krajina/2013/dvozenja1.jpg
У склопу нове велике добротворне акције Хуманитарне организације Срби за Србе за помоћ српским породицама на подручју Крајине, протеклих дана успешно је помогнута прва од четири планиране породице. На подручју Костајнице, помогнута је трочлана породица Двожења. Породицу Двожења смо уз помоћ пријатеља организације помогли набавком половне фрезе у износу од 550 € (РАЧУН). Како нам је назначено, добијена фреза ће у многоме поспешити и олакшати пољопривредну делатност, која представља главни извор прихода за ову породицу и надамо се донети какву такву економску стабилност која би могла да утиче и на проширење породице.

Отац Милан, мајка Снежана и ћеркица Ана од две године свакодневно се боре са тешком животном ситуацијом која влада на читавом Крајишком подручју. Живот српског народа на овом подручју и даље је неизвестан, и поред чињенице да се све већи број породица враћа на своја порушена и спаљена огњишта.

http://www.srbizasrbe.net/images/Krajina/2013/dvozenja2.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Krajina/2013/dvozenja3.jpg

Позивамо све донаторе и пријатеље организације да ПОДРЖЕ даљи рад наше добротворне организације како би допремили неопходну помоћ за што већи број угрожених српских породица широм Балкана.
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19235826

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png