Карановићи добили купатило од СЗС
14 12 2013
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2013/karanovic/2.jpg
Хуманитарна организација Срби за Србе у склопу пројекта ''Тројка из блока'' успешно је завршила реконструкцију купатила за породицу Карановић из Старог Раковца надомак Новог Сада. Породицу чине отац Милан (1969), мајка Зорица (1973) и деца Александар (1995), Драган (1998) и Слободан (2002). Представници СЗС из Швајцарске су први пут посетили породицу крајем маја када су договорен радови на обнови купатила на кући која је изгорела скоро до темеља. Издвојено је укупно 107.498 динара (РАЧУН) за набавку неопходног материјала.


Стање купатила и остатка куће током прве посете СЗС-а у мају месецу

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2013/karanovic/4.jpg
У потпуности реконструисано купатило у склопу пројекта ''Тројка из блока''

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2013/karanovic/karanovici-naslovna.jpg
Породица Карановић са члановима организације Срби за Србе из Швајцарске

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2013/karanovic/5.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2013/karanovic/3.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2013/karanovic/1.jpg

Све што смо и обећали породици у првој посети наше организације, то смо и испунили. У складу са могућностима наше организације помогли смо породицу Карановић да својој деци може да обезбеди најосновније хигијенске потребе. Поред купатила, преостаје још много труда и рада у остатку изгореле куће како би се све вратило у првобитно функционално стање. Надамо се да ће се тај циљ остварити у што скоријем року уз помоћ комшија али и добрих људи широм света.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18910141

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png