Помоћ за три породице у Крајини
25 12 2013

Након неколико месеци планирања и спровођења у дело, протеклих недеља коначно је завршена испорука помоћи за три породице на подручју Топуског у Крајини у укупној вредности од 1.200 евра. Породице које смо овом приликом помогли су Воркапић, Котур и Релић.

http://www.srbizasrbe.net/images/Krajina/2013/topusko/vorkapic4.jpg
Породица Воркапић у свом стану

Породицу Воркапић чине родитељи Дејан и Ана са ћеркама Дејаном (14) и Саром (8) као и сином Марком (7) који болује од дечије парализе. Њих смо овом приликом помогли набавком неопходног материјала за опремање и довршетак купатила (туш кабина, две чесме, вц шкољка, плочице и лепак).

 
 
 

Материјал за опремање купатила породици Воркапић


Породица Котур у својој кући

Чланови породице Котур су самохрана мајка са своје две девојчице, а њих смо такође помогли набавком материјала за изградњу купатила (врата за купатило, цемент и песак).

 
 

Материјал за завршетак радова на купатилу породице Котур

http://www.srbizasrbe.net/images/Krajina/2013/topusko/relic1.jpg
Породица Релић у свом дому

Док је породица Релић Зорана и Марине са децом Мирелом (8) Стефаном (7) и Дариом (2) помогнута набавком лежаја, ормана и две столице

Тешко стање у којима живе све три породице, свака мучећи своју муку обзиром да је у породицама Воркапић и Релић по једно дете тешко болесно, док је код породице Котур у питању самохрана мајка, покушали смо да донекле олакшамо испоруком ове скромне помоћи. Надамо се да ће ова помоћ незнатно олакшати тешку свакодневницу са којом су суочене ове повратничке породице и да ће им ово бити подстрек у даљој животној борби.
 
 
 
 
 
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19235839

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png