Испоручена дрва за породицу Пејић
27 12 2013
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2013/Pejic/pejic-drva1.jpg
Хуманитарна организација Срби за Србе успешно је завршила први део помоћи избегличке породице Пејић из Горњег Таванкута код Суботице коју су летос представници и пријатељи организације посетили. Породицу чине отац Стеван (57) мајка Милена (48) ћерка Милица (24) синови Слободан (22) Мирослав (20) Немања (18). Организација је обезбедила 10 кубика дрва за огрев у укупној вредности од 44.000 динара (РАЧУН) што је био први део договорене помоћи Пејићима.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2013/Pejic/pejic-drva2.jpg

Тренутно се у дому породице Пејић завршава изградња купатила а у склопу пројекта ''Тројка из блока''. Радови се ужурбано приводе крају како би купатило било готово и спремно за предстојеће Божићне и Новогодишње празнике.
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19257308

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png