Божићна акција и у Херцеговини
28 01 2014

Извештај: СЗС Београд /ПОТВРДА И РАЧУНИ/
У склопу Божићних активности Хуманитарне организације „Срби за Србе“ из Београда реализован је пројекат помоћи двема вишечланим породицама са подручја Мостара. Пристиглим новчаним средствима помoгнута је породица Радишић из села Ходбина куповином електричног шпорета, као и породица Јанковић из Мостара куповином материјала за изолацију крова. Укупна вредност ове помоћи износила је 505 евра.


Осмеси најмлађих Радишића 

Хуманитарно друштво „Добротвор“ као координатор пројекта спровело је акцију уз помоћ волонтера Милоша Јањића. Шесточланој породици Срете и Николине Радишић уручен је електрични штедњак, а децу Еву (7), Љуба (6), Рада (4) и Уроша (1) обрадовали смо слаткишима. Иако скромна, помоћ је добро дошла овом домаћинству.
 

Јереј Марко Гојачић са породицом Јанковић
 
Након посете Радишићима, помоћ смо уручили и четворочланој породици Зорана и Наташе Јанковић. Купљен је кровни изолациони материјал, који је био неопходан за нормалне услове живота у овој кући. Најмлађи чланови Жана (11) и Лана (8) такође су обрадоване пакетом слаткиша.
 
 

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19250273

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png