Испоручен други део помоћи на Космету
09 02 2014

 /ПОТВРДА О ПРИЈЕМУ НОВЦА/ /ПОТВРДЕ О ПРИЈЕМУ ПРИКЉУЧАКА/
Хуманитарна организација Срби за Србе у склопу Божићне акције помоћи нашем народу на Косову и Метохији извршила је набавку половних прикључних машина за трактор породицама које раде и живе од пољопривреде. Током октобра претходне године посетили смо више породица и договорили са њима куповину прикључака за трактор. Овом приликом помогнуто је пет породица, а од прикључака за трактор купљени су: скупљач сена, два плуга, приколица, као и хидрофор у укупној вредности од 259.000 динара.


Породица Маринковић, село Паралово - скупљач сена

Чланови породице Маринковић су отац Срђан и супруга Гордана са четри ћерке Данијелом (18), Кристином (17), Миленом (16) и Лидијом (11).


Породица Симјоновић, село Стража, плуг

Чланови породице Симијоновић су Благоје и Славица и три сина Бојан, Горан и Марко који су сви ожењени и имају по једно дете за сада. Бојан и Светлана имају Давида (5), Горан и Данијела имају сина Александра (2), док Марко и Слађана имају сина Кристијана (4).


Јанчић Младен, село Прековце, плуг

У близини Симијоновића живи Јанчић Славица самохрана мајка двоје деце Анђеле (17 год.) и Младена (15).


Приколица за породицу Перић из Извора

Породицу Перић из села Извор чине Драган и Трајанка и њихово четворо деце Дејан (15 год.), Данијел (11), Кристина (7) и Ирена (1).У селу Зебинце, за породицу Живојина и Ане Костић са децом Тијаном (9 год), Михајло (7 год), Александар (5 год) и Даница (3 год) обезбеђен је хидрофор са цревима.

Овом приликом се захваљујемо пријатељима из Епархијске добротворне организације ''Мајка девет Југовића'' који су помогли да све купљене прикључне машине за трактор буду испоручене до угрожених српских породица на Косову и Метохији.  

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19226566

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png