Божићна акција на територији Баније
14 02 2014
Хуманитарна организација Срби за Србе помогла је у склопу велике Божићне акције у Крајини и породицу Шестић са Баније тачније из села Комоговина. Чланови породице су отац Ђука са супругом Љубицом и децом Милицом (10), Милошем (8) и Радованом (6). Породици Шестић помогли смо куповином грађевинског материјала за доградњу и адаптацију куће у вредности од 700 евра.


Милош, Радован и Милица Шестић

Радован, Милица и Милош Шестић су једина деца у селу Комоговина, живе крај манастира Комоговина. Цела породица се вратила и баве се пољопривредом и јако тешко живе. Деца немају кревете и душеке, а о компијутеру сањају, јако су побожни и велики Срби.


Материјал је купљен, отац Ђука све сам ради, а и Радован помаже


Радован са слаткишима је обећао је да ће оставити брату и сестри који су у школи


У току је и зидање собе


Стављање столарије


Ламинат је купљенУпућујемо позив свим донаторима широм света да наставе са подршком пројектима организације Срби за Србе како би неопходна хуманитарна и социјална помоћ стигла до што већег броја угрожених породица широм Балкана.
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19235833

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png