Вече хуманитарних палачинки у Туну
17 02 2014
http://www.srbizasrbe.net/images/Svajcarska/2014/palacinke2.jpg
Након паузе од скоро годину дана, хуманитарна палачинке журка поново је организована у Туну у организацији Срби за Србе Швајцарска и ресторана Stürredli. Присуство гостију из Цириха, Женеве, Сан Галена и Фрибурга посебно нас је обрадовало с обзиром на велику километражу и лоше временске услове по којима су дошли да би подржали нашу организацију и стали са нама раме уз раме у борби за срећне вишечлане породице и њихову децу. На овом добротворном скупу прикупљено је укупно 1.260 франака које ће бити утрошене у редовним активностима наше организације.Палачинке су се пекле од 16 до 23 сата и за то време направљено је више од 300 палачинки! Посебну захвалност дугујемо Мићи и Мири власницима ресторана као и свим гостима који нас редовно прате и подржавају!
 

 
Желимо да искористимо и ову прилику да упутимо позив свим нашим људима из Швајцарске да се убудуће у још већем броју окупе око пројеката помоћи угроженим породицама широм Балкана, и да уз дружење и пријатну атмосферу чинимо доба дела.
 
 

 
Деца су наша будућност!
 
Душан Ђаковић
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18871741

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png