Божићна помоћ стигла у Кистање
20 02 2014

Извештај: СЗС Београд   /РАЧУНИ/
Хуманитарна организација Срби за Србе у склопу велике Божићне акције помогла је више породица у Крајини, међу којима су и породице Ђилас и Ђомлија из околине Кистања. Породици Ђилас обезбеђен је грађевински материјал за реконструкцију крова куће у вредности од 900 €, док је породица Ђомлија помогнута куповином хране за бебу, пакетом основних животних намирница и хигијене, као и дрвима за зиму у износу од 300 €.


Породица Ђилас испред свог дома

Породицу Ђилас чине два брата са супругама, децом и мајком. Неђо и Маја Ђилас имају синове Михајла (4) и Сашу (2). Породицу другог брата Обрада са супругом Маријом чине и деца Оља (15) и Стефан (13). Старији брат Обрад једини је запослен у локалној пекари, док остали радно способни углавном надниче на сезонским пословима. Обзиром да је постојећи кров куће у лошем стању због прокишњавања Хуманитарна организација Срби за Србе одлучила је да им се помогне обезбеђивањем неопходног грађевинског материјала за санирање текућих проблема.


Мајка Драгана, беба Никола и отац Радован Ђомлија

Родитељи Радован и Данијела Ђомлија имају бебу Николу. Вратили су се у Кистање пре пар година и тренутно живе као подстанари, јер немају свој кров над главом. Ђомлијама смо помогли куповином дрва за огрев и основне опреме за бебу, као и пакетом основних животних намирница и хигијеном.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19235835

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png