Помоћ за Ђиласе и Ђаковиће у Лици
16 04 2014

Извешта: СЗС Београд /РАЧУНИ/
Хуманитарна организација Срби за Србе обезбедила је помоћ за две породице из Крајине, тачније са подручија Лике. Помогнута је породица Ђилас из Срба, набавком ћебади, пакета хране и хигијене, као и хране за новорођенче. Такође из Лике, помогнута је и породица Ђаковић из Могорића куповином шпорета на дрва. Укупна вредност помоћи износила је 600 €.


Вишечлана породица Ђилас

Породица Ђилас поред родитеља броји осморо мале деце од најмлађе бебе Божидара, Мирјане (2) Слађане (4), Мирослав (6 год.), Стеван (7 год.), Радмиле (9 год.), Милице (11 год.) и Предрага (13 год.). Ђиласе из Срба смо помагали у више наврата и то: комбинованим шпоретом, креветима на спрат, опремањем купатила, основним животним намирницама.


Најмлађи члан породице Ђилас

Друга помогнута породица су Ђаковићи из села Могорић. Чланови породице су Љиљана (10) и Милорад (8) са родитељима Радомиром и Мирјаном и баком. Љиљана и Милорад су једина деца у селу, њихови родитељи се баве сточарством и од тога прехрањују породицу.


Породица Ђаковић у свом дому

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19235837

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png