Завршни радови код Пудара у Мостару
17 04 2014

Грађевински радови на доградњи куће породице Пудар из села Буна код Мостара успешно су приведени крају. У последњем сегменту радова унутрашњи зиводи су измалтерисани, постављене су плочице на купатилу и кухињи, а у преосталим собама ламинат (РАЧУНИ). Такође, постављена је и комплетна дрвенарија тако да је све спремно за усељење најмлађих у своје нове собе. Захваљујући бројним донаторима широм света, Хуманитарна организација Срби за Србе успешно ће привести и овај велики пројекат крају. Последња фаза радова односи се на набавку санитарија за купатило, кухињнских елемената, као и дечијих кревета и ормара за собу. Пошто ће породица Пудар бити ускоро богатија за још једног новог члана њиховог домаћинства, извршићемо и набавку основних потребштина за бебу (пелене, храну, итд.) неопходних у периоду од неколико месеци. Тиме ће помоћ овој повратничкој породици у Мостарском крају бити потпуно заокружена, а највећа награда и потврда нашој организацији и донаторима да смо успешно привели и овај пројекаткрају јесте и нова принова која се са нестрпљењем очекује у дому Пудара.


Сви су вредно радили на изградњи куће.


Најмлађи Пудари ускоро у својој новој соби.


Стари српски поздрав од најмлађих Пудара за све донаторе широм светаПозивамо и овом приликом све донаторе да са скромним месечним донацијама ПОДРЖЕ рад и активности наше хуманитарне организације како би смо били у прилици да одговоримо на што већи број молби за помоћ другим угроженим породицама широм Балкана.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18892435

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png