Дружење уз палачинке у Чикагу
23 04 2014

Средином априла одржано је ново хуманитарно дружење пријатеља и донатора организације Срби за Србе из Чикага, у дому господина Милета Вељовића. Неколико блиских пријатеља окупило се са жељом да поразговарају и подрже предстојеће пројекте наше организације у Србији али и широм Балкана, а свакако највише пажње посвећено је пројекту изградње куће породице Драгојевић из Црне Горе. За већину гостију ово је био први сусрет и упознавање са активностима организације што је свакако произвело пуно позитивних коментара, идеја и предлога. Уз прикупљених $ 200 донација стекли смо нове пријатеље и чланове у Чикагу који ће се потрудити да подрже планиране хуманитарне пројекте и свакако прошире мрежу донатора кроз своје пријатеље и рођаке.


Упућујемо и овом приликом позив свим Србима широм света али и људима добре воље да се организују у својим локалним заједницама, у насељима, међу својим рођацима и пријатељима и да уз дружење и позитивну атмосферу покрену по мало успавану енергију коју наш народ поседује, како би пре свега наставили да мењамо животе наших сународника и угрожене деце на боље.

СРБИ ЗА СРБЕ ЧИКАГО
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18878549

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png