Подршка Матије Бећковића за СЗС
24 04 2014
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/butik/ceracemo-se-jos2.jpg
Један од најистакнутијих српских интелектуалаца данашњице aкадемик Матија Бећковић данас је угостио чланове Хуманитарне организације Срби за Србе који су му уручили први примерак нове мајице организације под називом ''ЋЕРАЋЕМО СЕ ЈОШ!'' а све у склопу обележавања 100 година од почетка Првог светског рата 1914. године. ''Ћераћемо се још'' су мотиви из истоимене поеме Матије Бећковића која је уз легендарног глумца Петра Божовића преточена и у филмску монодраму.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/butik/ceracemo-se-jos.jpg
У срдачном разговору са господином Бећковићем, представници организације Срби за Србе укратко су представили досадашње активности као и планиране пројекте у наредном периоду. Верујемо да ће нам добијена подршка и поверење помоћи да у наредном периоду окупимо још више племенитих људи око неопходне помоћи угроженим породицама и деци широм Балкана.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/butik/ceracemo-se-jos3.jpg
Нове мајице Хуманитарне организације Срби за Србе су од данас у продаји! Мајице се могу поручити путем емаила: Ова адреса је заштићена од робота. Потребна Вам је Јава-скрпита да би сте је видели. , званичног Facebook налога организације www.facebook.com/srbizasrbe као и у бутицима БУНКЕР (улица Драгослава Јовановића 13) и THE STREET (улица Десанке Максимовић 4) у Београду. Цена мајице је 1.300 динара + птт трошкови. За поруџбине у Србији плаћање се врши поузећем, док се за иностранство врше уплате електронским путем.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/butik/ceracemo-se-jos4.jpg
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18885410

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png