Срби, Руси и Украјинци заједно уз СЗС
21 05 2014
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Poplave/srb-rus.jpg
Преко 130 радника компаније Велестрој у сибирском граду Тјумен у Русији прикупљало је донације за помоћ поплављеним подручјима у Србији а у склопу велике акције БОРБА ПРОТИВ ПОПЛАВА коју је покренула Хуманитарна организација Срби за Србе. Ико су 5.000 километара далеко од своје отаџбине, велики број српских радника није остао нем на хиљадугодишњу катастрофу која је погодила Србију али и цео српски народ. Поред српских, у акцију прикупљања донација укључили су се и Руски и Украјински радници. Укупно је прикупљено преко 4.500 евра које су прослеђене организацији ''Срби за Србе'' за потребе помоћи породицама које су страдале од поплава.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Poplave/srb-rus2.jpg

Овом приликом шаљемо једно велико ХВАЛА српским, руским, и украјинским радницима који су се одазвали молби наше организације. БОРБА ПРОТИВ ПОПЛАВА се и даље наставља, како у Србији, тако и у Русији и земљама широм света.

СПАСИБО БРАТЬЯ!


 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19232876

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png