Срби из Лас Вегаса за помоћ Србији
24 05 2014
http://www.srbizasrbe.net/images/USA/2014/las-vegas-serbs-for-serbs1.jpg
У четвртак 22. маја у цркви Свети Симеон Мироточиви у америчком граду Лас Вегас окупило се скоро 200 људи у црквеном парохијском дому где је прикупљена велика новчана помоћ за угрожене породице у Републици Српској и Србији које су погођене огромним поплавама. Донација у вредности од $41.355 која је прикупљена у Лас Вегасу прослеђена је на рачун организације Срби за Србе из САД, а у току следеће недеље, када буду одражне хуманитарне вечери у још неколико америчких градова, новац ће бити послат на рачуне организација ''Срби за Србе'' у Републици Српској и Србији.  

http://www.srbizasrbe.net/images/USA/2014/las-vegas-serbs-for-serbs3.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/USA/2014/las-vegas-serbs-for-serbs2.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/USA/2014/las-vegas-serbs-for-serbs4.jpg

Преносимо неизмерну захвалност људи из Србије и Републике Српске свим добротворима из Лас Вегаса који су упутили ову огромну финансијску помоћ угроженим подручјима а пре свега народу који је изгубио много у страшним поплавама. Хуманитарна организација Срби за Србе наставља БОРБУ ПРОТИВ ПОПЛАВА и позива друге српске заједнице широм света да се одазову нашем апелу за помоћи.

http://www.srbizasrbe.net/images/USA/2014/las-vegas-serbs-for-serbs.jpg
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18885286

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png