СЗС у Вецикону прикупили помоћ
26 05 2014

http://www.srbizasrbe.net/images/Evropa/palacinke/svica-palacinke-poplave.jpg
Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе из Швајцарске окупили су пријатеље и чланове оргаизације у суботу 24. маја у Вецикону на ново дружење уз палачинке. Овог пута повод за окупљање су биле катастрофалне поплаве које су погодиле Србију и Републику Српску у последњих две недеље. На вечери прикупљено је укупно 2.100 франака и 200 евра што ће бити искоришћено у великој акцији БОРБА ПРОТИВ ПОПЛАВА коју је покренула наша организација.

Поред новчаних донација прикупљен је велики робних донација у виду хигијененских средстава и дечије хране и опреме. Такође приметна је била жеља и заинтересованост код свих гостију да дају свој добринос за наше предстојеће планиране акције.

Председник организације Срби за Србе у Швајцарској др. Никола Ћесаровић обратио се присутнима и представио гостима наше планове у будућности везане за прикупљање донација за дезинфикациона средства која би требала да се спроведе у наредним данима, а након тога гости су му постављали питања како у вези саме акције тако и у вези рада наше организације.Још да напоменемо да ће у току следеће недеље наша чланица Маја Јовановић сву прикупљену помоћ лично уручити са нашим члановима из Србије и Републике Српске угроженим породицама.

Деца су наша будућност!!!

Срби за Србе-Швајцарскa

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18885330

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png