Кикић победник ''Тројке'' у Нишу
27 05 2014
http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Nis/naslovna-nis.jpg
Други овогодишњи спортско – хуманитарни турнир у брзом шутирању тројки ''Тројка из блока'' успешно је одржан у недељу 25. маја у Нишу, на кошаркашким теренима ОШ „Свети Сава“. Сунчан дан окупио је преко 500 Нишлија, а присутни су били и пријатељи турнира из  Лесковца, Врања, Књажевца, Прокупља Београда и Новог Сада. У конкуренцији од око 130 учесника у квалификационом делу турнира издвојило се њих десет, а победнички пехар припао је Војину Кикићу који је у финалној серији убацио 11 тројки.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Nis/nist12.jpg

Друго место на турниру припало је Данилу Јамаковићу, док је трећи био Милош Катић. Заједничка победа свих који су у недељу присуствовали овом спортском дешавању је прикупљена финансијска помоћ, која ће омогућити изградњу купатила седмочланој породици Миливојевић из Ниша, која живи у јако тешким условима.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Nis/nist5.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Nis/nist7.jpg

За само неколико сати трајања турнира, прикупљено је 34.670 динара. До дана одржавања овог хуманитарног пројекта, вредним радом нишких студената и средњошколаца, прикупљено је од спонзора и донатора 58.410 динара и 60 евра. Стога, укупан износ новчаних средстава, за сада је 93. 130 динара и 60 евра, а очекује се да ће у наредним данима новац уплатити још један спонзор, такође чека се и седница скупштине општине Медијана која ће у случају ако одобри допис организатора, уплатити одређена новчана средства. Коначан износ биће објављен на сајту www.trojkaizbloka.org.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Nis/nist3.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Nis/nist6.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Nis/nist4.jpg

Kao што су организатори обећали, сав новац који остане након прављења купатила породици Миливојевић, биће дониран за санацију оштећених објеката од поплава.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Nis/nist11.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Nis/nist8.jpg

Још једном се захваљујемо свима који су били део ове спортско – хуманитарне манифестације и позивамо вас све да нам се већ у суботу 31. маја у Новом Саду и недељу 1. јуна придружите у Београду на теренима ОШ „Лаза Костић“ са почетком у 13 часова.

http://www.srbizasrbe.net/images/Srbija/2014/Nis/nist2-680x1024.jpg
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18871721

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png